Graffit Gallery Varna
“Линията на живота”- изложба живопис ГРОНИКА КАВАФЯН

Галерия “Графит”

представя

“ЛИНИЯ НА ЖИВОТА”

изложба графика на ГРОНИКА КАВАФЯН

08 – 22.08.2023г.

ОТКРИВАНЕ 08.08 (вторник) – 18:00ч.

гр. Варна, бул. „Княз Борис I”65

Гроника Кавафян представя 7-мата си самостоятелна изложба „Линията на живота“ в Галерия „Графити“, гр. Варна.

Изложбата има за цел да покаже на зрителите селектирани платна, създадени в периода 2019-2023г., период на силни емоции и дълбоки реалности, примесени от неизвестността.

Всички световни събития случили се през този период и до днес ни накараха да обърнем поглед навътре към себе си. Да си дадем равносметка за това, което имаме, както и да ценим живота на всяко човешко същество. Именно чрез тези картини, през образите на цветовете, жените, природата и формите на абстракцията автора иска да докосне хората, показвайки им един различен свят, извор на чиста енергия, дълбока мисъл и осъзнаване, че всеки носи отговорността да твори своята линия на живота, и че всички сме свързани в едно цяло.

Картините, които Гроника Кавафян ще представи на предстоящата изложба, показват свободен и овладян живописен маниер, лекота и прозрачност в изграждането на формите.

Чрез тези живописни платна Гроника Кавафян ще ни разкаже за живот, който често не можем да уловим, но той ни улавя и накрая разбираме, че ние сме живота и той идва дълбоко от нас, от най-съкровеното в нас.

Можете да се насладите на колортините и изпълнени с житейска философия платна от изложбата “Линията на живота 2019-2023” в периода 8.08 – 22.08.2023 г. в Галерия „Графити“, гр. Варна.Коментарите са изключени.

Архив