Graffit Gallery Varna
Graffit Gallery
ИмПро #69 @ Варна, Хахаха Импро театър, 25.06 / 20.00

Импро театър – така наричат своето изкуство петте момчета, чиито импровизации пълнят сърцата на цяла зала почитатели всяка седмица. През лятото на 2009 г. актьорите

Ивайло Рогозинов
Петър Мелтев
Тони Карабашев
Златин Цветков
Леонид Йовчев

решават да правят нещо различно. С много смях и желание те създават групата за импровизационен театър „ХаХаХа”, където няма сценарии и режисьори, а само импровизация и импулсивност, съчетани с убийствени дози смях.

Това е първата и единствена професионална група за импровизационен театър в България, която дори и да поиска, не би могла да повтори свое представление, защото то се ражда и умира в един и същи момент. Всеки път различни, всеки път забавни и подготвени единствено с ентусиазъм и чувство за хумор – това са те, момчетата от ”ХаХаХа ИмПро”. Изключителното им умение да включват публиката в забавните си игри и разкази ги превръща в любимци на публиката и им помага всеки път да събират все повече и повече почитатели.

Тяхното мото е „Всичко си е супер” и важи за всяка ситуация – било на сцената или извън нея.

Вместо наименование, представленията са означени с пореден номер, защото никога не се повтарят – ИмПро#41, ИмПро#42 … и т.н., които момчетата се надяват да станат четирицифрени – като епизодите на „Дързост и Красота”…

Информацията за представленията им се изчерпва с мястото и часа, защото никой никога не знае какво може да се очаква този път.

Всичко си е супер!

Билети в Галерия Графит:

10 / десет/ Лева – за ученици, студенти /български студенти, чуждестранни студенти, редовно и платено обучение студенти, прекъснали студенти, студенти с второ, трето и пето висше, кандидат-студенти, студенти от НАТФИЗ и студенти не от НАТФИЗ и др. студенти/, и русалки.

15 / петнадесет / Лева – за нормални (и не дотам нормални) хора.

Заповядайте!!!

Коментарите са изключени.

Архив