Graffit Gallery Varna
„Колекция Любо Желязков“

Галерия “Графит”

представя

„Колекция Любо Желязков“

14.11 – 02.12.2023г.

ОТКРИВАНЕ 14.11 (вторник) – 18:30ч.

гр. Варна, бул. „Княз Борис I”65

С уважение към паметта на Любо Желязков, търговец внесъл във Варна профили за картини и разнообразни материали за художници от чужбина, с гордост ви представяме изложбата „Колекция Любо Желязков“. Тази уникална изложба е посветена на неговия живот и принос към изкуствата.
Любо Желязков беше не само предприемач и търговец, но и страстен колекционер на изкуство. Той събра внушителна колекция от картини, скулптури и други творби на изкуството от български автори.
Тази изложба е организирана от сина на Любо Желязков, Димитър Желязков, който е решил да сподели колекцията на баща си с публиката. Нашият изложбен екип е събрал най-изразителните произведения от колекцията на Любо, включително творби от известни майстори и непознати таланти.
„Колекция Любо Желязков“ е възможността да се потопите в света на изкуството, да се вдъхновите и да се насладите на красотата, която Любо Желязков събра през годините. Това е шансът да откриете изкуството, което носи в себе си чувството на един достоен и страстен колекционер.
Заповядайте на откриването на изложбата на 14 ноември 2023 г. в Галерия Графит и се насладете в богатия свят на изкуството, който Любо Желязков ни предостави. Тази изложба ще бъде отворена за посещение до 2 декември 2023 г. и ви каним да се присъедините към нас, за да отпразнуваме живота и страстта на един изключителен човек и колекционер.
Изложбата се организирана с подкрепата на А1, които с гордост споделят нашата цел да развиваме и популяризираме изкуствата.

Коментарите са изключени.

Архив