Graffit Gallery Varna
„СЪКРОВИЩА“ изложба акварел на Галина Христова

Галерия “Графит”

представя

СЪКРОВИЩА

изложба акварел на Галина Христова

Откриване | 16 ноември (четвъртък) | 18:30 часа

🎨 Заповядайте в Светa на „Съкровища“ с художничката Галина Христова!
С радост ви представяме изложбата на талантливата акварелистка Галина Христова – „Съкровища“. Това е нейната първа самостоятелна изложба, която ще се проведе в периода от 16 ноември до 6 декември 2023 г. в Галерия Графит.
„Съкровища“ – Врата към Вътрешния Свят на Красотата и Душевността
В тази вълнуваща колекция от акварели, Галина Христова разгръща своя уникален взглед към света, като призовава зрителите да погледнат какво наистина ценим и пренасяме като съкровище във времето. Нейната изложба е не просто изложба на изкуство, а пътешествие през цветовете и емоциите, разкриващо част от душата й.
Думите на художничката за „Съкровища“:
„Акварелът със своята прозрачност подсказва материално-енергийния аспект на всяко нещо. Търся лицето като проекция на душата, светлината, струяща от очите като портал. Ние сме устойчиви и светли дух и материя, формирани от богатството на земята ни, древната история на предците ни, изкуството, традициите, родителите, учителите, любовта, стремежа ни да подобряваме себе си и средата си. Такива виждам нашите Съкровища в първата си самостоятелна изложба, нека ви донесе добър заряд!“
Каниме ви да се присъедините към този уникален момент и да споделите с нас радостта от откриването на „Съкровища“.
Благодарим ви за подкрепата и очакваме с нетърпение вашето присъствие на този вълнуващ художествен момент.

Коментарите са изключени.

Архив