Graffit Gallery Varna
„Цветовете на магията“ изложба живопис на Димка Петрова

Галерия “Графит”

представя

Цветовете на магията

изложба живопис на Димка Петрова

Откриване | 25 април (четвъртък) | 18:00 часа

🎨🌟 Заповядайте в галерия Графит от 25 април до 11 май 2024 г., където ще бъде представена първата самостоятелна живописна изложба на художничката Димка Петрова – „Цветовете на магията“! 🌟🎨

С удоволствие ви каним да се потопите във вълшебството на живописните произведения, създадени от талантливата художничка от Варна, Димка Петрова. След години, посветени на професионалната си кариера в администрацията на морската индустрия, Димка на 55 годишна възраст открива отново своя интерес към изобразителното изкуство и вплетява този нов талант в своя живот като хоби.

Изложбата „Цветовете на магията“ е пълна с енергия, красота и вълшебство, което Димка успява да предаде през своите живописни произведения. Нейните картини ще ви отведат в свят на фантазия и въображение, където цветовете се сливат със сърцето и душата.“Цветовете на магията“ ни представя светът през очите на Димка – свят, изпълнен с красиви образи, ярки цветове и вълшебство. Нейните произведения не само улавят вътрешната й емоционалност, но и предават на зрителите част от магията, която изпитва през своето творчество.

Не пропускайте тази възможност да се насладите на творчеството на Димка Петрова. Заповядайте на откриването на изложбата на 25 април от 18:00 часа в галерия Графит!

Коментарите са изключени.

Архив