Graffit Gallery Varna
Изложба на Весела Динева

Галерия “Графит”

представя

02.06 – 10.06.2023г.

изложба на Весела Динева

Откриване | 02.06 (петък) | 18:30 часа

Пригответе се да се потопите в магията на изложбата „Море мое“, създадена от талантливата художничка Весела Динева. „Море мое“ е част от проекта на авторката, свързан с нейните търсения в областта на абстрактното изкуство и 3D визуализацията.

“Изложбата представлява част от проект, свързан с моите търсения в областта на абстрактното изкуство и 3D визуализацията. През годините,  голямо впечатление ми прави светът на формите лишени от разказ и обяснение. Целта ми е да провокирам въображението на човека застанал пред моя картина и  така тя да придобие една различна, завършена цялост.”  Весела Динева

Весела Динева е модния дизайнер на костюмите за филмите :  2023 „Игра на доверие“ – филм;  2022  „С река на сърцето“ – сериен филм; 2021 „Гласове под наем“ – театрална постановка;  2020  „В сърцето на машината“ – филм

2020 „Лабиринт“ – театрална постановка;  2019  „Диви и щастливи“ – филм

Заповядайте и открийте магията на „Море мое“ в Галерия Графити. Това е вашата възможност да се потопите в безкрайния свят на абстракцията и да откриете красотата във визуалното изкуство.

Откриването на изложбата е планирано за 2 юни 2023 г., като тя ще продължи до 10 юни 2023 г. Ще имате възможността да се насладите на изящните произведения на Весела Динева през този период.

Коментарите са изключени.

Архив