Graffit Gallery Varna
„ИЗКУСТВОТО ЗА ДЕЦА В НУЖДА“ – благотворителна изложба – Фондация „Св. Св. Константин и Елена“
?

 Над 200 художествени творби на български и чуждестранни автори участват в благотворителна изложба в Галерия „Графит“ / Graffit Gallery във Варна като част от инициативата „Изкуството за деца в нужда“ на Фондация „Св. св. Константин и Елена“.

?

 През целия януари произведенията на изкуството могат да бъдат откупени в полза на деца, младежи и девойки в неравностойно положение от центровете за настаняване от семеен тип „Изгрев“ и „Другарче“ във Варна и Центъра за специална образователна подкрепа „Св. св. Кирил и Методий“ в с. Кривня – три институции, които Фондацията подпомага целогодишно вече 12 години, чрез организирането на кампании и инициативи с образователна и творческа насоченост, а също чрез набиране на средства за подобряване на условията и средата на живот на деца, лишени от родителска грижа и със специални потребности.

?

 Дарителите могат да избират между живописни творби, малки пластики, икони, фотографии и рисунки – чудесен подарък за празничен повод или жест на внимание, с който едновременно може да се достави радост на получателя и да се подпомогне дете в нужда. Всички произведения са със сертификат за произход, при покупка се издава и сертификат за дарение.

?

Експозицията може да бъде разгледана до 10-ти февруари в Галерия „Графит“ / Graffit Gallery във Варна. Произведенията могат да бъдат откупени и онлайн на www.foundation.bg/art-donation

Коментарите са изключени.

Архив